Selecteer een pagina

Retourneren

Retour procedure

PureAnimals.nl doet er alles aan om je bestelling goed naar je te verzenden. Mocht een artikel desondanks toch beschadigd zijn of niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze binnen 7 dagen na ontvangst teruggestuurd worden. Je kunt dan, indien je dat wilt, een nieuw artikel bestellen en ondertussen regelen we de retournering van je huidige artikel.

HOE KAN IK EEN ARTIKEL RETOURNEREN?

Lees goed de onderstaande voorwaarden! Wij vragen je de procedure van het retourneren aan te houden. Zo kunnen wij je retour zo soepel mogelijk afhandelen en krijg je zo snel mogelijk je geld terug.

Voorwaarden voor retourneren:

 1. Binnen 7 kalenderdagen na afleverdatum.
 2. Het artikel (in de originele verpakking) is schoon, compleet en onbeschadigd.
 3. Het artikel is niet gebruikt.
 4. Sommige producten, of de inhoud van de verpakking, zijn verzegeld. Je mag deze producten alleen terugsturen als je de verzegeling niet hebt verbroken of opengemaakt.
 5. Ruilingen en/of teruggaven die niet binnen 2 dagen na levering worden aangemeld en aansluitend binnen 5 dagen worden opgestuurd, worden niet geaccepteerd en verwerkt.
 6. De (fabrieks)verpakking is origineel, onbeschadigd  en niet beschreven of gestickerd.
 7. De retourzending wordt degelijk verpakt zodat artikelen niet tijdens het transport kunnen beschadigen.
 8. Productverpakkingen dienen in een extra (verzend-)doos verstuurd te worden. Verpak bijvoorbeeld de originele productdoos in een omdoos zodat ook deze verpakking tijdens transport niet beschadigt.
 9. In geval van gedeeltelijke retourneren wordt alleen het betreffende goederenbedrag gecrediteerd, onder eventuele inhouding van schoonmaak-, vracht- of rembourskosten.
 10. Bij een annulering van een order of retour zenden van een gehele order ontvang je het aankoopbedrag, exclusief eventuele verzend- en betaalkosten, retour indien aan de voorwaarden is voldaan.

Indien niet aan bovenstaande regels wordt voldaan, wordt bij inname de geleden schade voor Puurnatuur.nl in rekening gebracht.

Retourprocedure:

 1. Vraag binnen 2 dagen na ontvangst van je bestelling een retourformulier aan.
 2. Vul voor een goede afhandeling het retourformulier compleet in en voeg deze bij je retourzending.
 3. De bestelling dient zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 7 dagen na het aanvragen van het retourformulier retour gestuurd te worden.
 4. De retourzending dient voldoende gefrankeerd te worden verzonden naar Pure Animals, Retranchement 40, 4207ET Gorinchem, Nederland.

Retourzendingen moeten uiterlijk binnen 10 dagen nadat u de producten heeft ontvangen, voorzien van retournummer in ons bezit zijn. De retourzending moet zodanig verpakt zijn dat de producten onbeschadigd bij ons arriveren. Zendingen die na deze termijn bij ons arriveren worden niet meer als retourzending behandeld.

Indien er na het ontvangst en het verwerken van je retour(en) een tegoed is ontstaan dan wordt dit zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen, automatisch teruggestort op het bij ons bekende rekeningnummer.

Invullen van de retourreden geeft ons duidelijkheid over wat voor actie je verwacht (defect product) en wat wij in de toekomst kunnen verbeteren. Noteer in ieder geval alle producten die retour komen op het formulier (met artikelnummers), zodat de inhoud van het pakket op volledigheid kan worden gecontroleerd.